Een goede website hoeft niet persé duur te zijn

Met een WordPress Template krijg je een strategisch goede website, kun je snel live en ook nog eens tegen een minimale investering.

Zo eenvoudig werkt het

Snel je website live tegen een minimale investering

Met een van de wordpress templates kies je een design dat bij je past waarna we deze vervolgens helemaal aanpassen aan jouw bedrijf. Doordat de basis al staat kan je website snel online.

01 Gebouwd om te converteren

Jouw website heeft een doel. Je wilt iets verkopen, dat je bezoeker contact opneemt of iets download. De templates zijn strategisch gebouwd om jouw bezoeker tot actie te laten overgaan.

02 WordPress & Elementor

De template is gemaakt in WordPress i.c.m. Elementor. Beide zeer gebruiksvriendelijk waardoor jij na oplevering eenvoudig zelf aanpassingen kunt maken aan je website. 

03 Volledig te personaliseren

Je wilt natuurlijk dat jouw website aansluit bij jouw branding en diensten. Alle foto’s, fonts en kleuren zijn aan te passen. Ook kijken we naar de juiste opzet van de pagina’s zodat de website precies aansluit bij jouw wensen.

De templates

Alle templates zijn strategisch opgebouwd. Dat wil zeggen dat de structuur van de website optimaal is opgebouwd om te converteren.

TEMPLATE

BREEZY

Template Breezy is ideaal voor de ondernemer die vrouwelijkheid belangrijk vindt. De template valt op door de ronde vormen die door de hele website zijn terug te vinden.

TEMPLATE

BOLD

Template Bold is voor de ondernemer die wilt opvallen. De template is minimalistisch met opvallende headers waardoor het een fris maar wel stoer gevoel geeft.

01. Kies je template

Allereerst kies je natuurlijk de template die jij het mooiste vindt! Stuur mij een mailtje met jouw keuze en wat jouw voorkeur is qua datum om live te gaan.

02. Vragenlijst

Je ontvangt van mij een vragenlijst met alle informatie en content die ik nodig heb. Ook ontvang je een link naar je persoonlijke Google Drive waar je al je content kunt verzamelen.

03. Stuur je content

Je ontvangt een linkje naar jouw eigen Google Drive map waarin je al je content kan zetten. Van logo's tot kleuren tot teksten tot foto's. Alles wat we nodig hebben voor je website.

04. Ik ga aan de slag

Zodra ik alle content heb ontvangen ga ik de template helemaal voor je customizen. Zodra ik klaar ben ontvang je van mij een linkje en kun je alles checken en je feedback geven.

05. Uitleg

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat mij voor elke aanpassing nodig hebt. Ik leg je daarom precies uit hoe alles werkt (mega simpel!) zodat je in de toekomst zelf aanpassingen kunt maken.

06. Live

Dan is het moment daar dat we live gaan! We plannen samen een moment in hiervoor. Na het live gaan checken we nog eens alles en kun je nog 30 dagen al je vragen aan me stellen.

Kim heeft me enorm geholpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe website! Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief. En ze is een fijn mens en goedlachs, prettig om mee samen te werken. Dank!

Gretha | Great Weddings in France

Dit krijg je allemaal

  • Een strategische website volledig aanpasbaar aan jouw branding
  • 4 hoofdpagina's (home, diensten, about, contact)
  • 2 juridische pagina's
  • 3 support pagina's (link in bio, 404, coming soon)
  • Geoptimaliseerd voor tablet en mobiel
  • Blog of shop mogelijk tegen meerprijs
  • Voorbereid voor SEO
  • Persoonlijke uitleg video over hoe alles werkt

950,- excl. btw

Meer pagina’s nodig? Of een extra functionaliteit? Geen probleem! Exclusief de Elementor PRO licentie ( 50,- excl. btw per jaar)

shopify-webshop-laten-maken
marissa-grootes-oxEtH6wP2GM-unsplash

FAQ

Je website kan binnen 1 week live staan. Dit is wel afhankelijk van de hoeveelheid feedback en hoe snel je alle content doorstuurt.

Jazeker! Per extra pagina reken ik 100,-. 

Wil je een meertalige website? Een koppeling met Calendly? Of iets anders? Geen probleem! Geef het aan dan ontvang je van mij een aangepaste offerte.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt in maximaal 2 maandelijkse termijnen betalen.

Als je nog geen hosting hebt dan verwijs ik je heel graag door naar de partij waar ik zelf ook mijn hosting heb. Daar kun je ook direct het onderhoud afnemen.

Jouw branding is de persoonlijkheid van jouw merk en dus ook de basis van je website. Heb je nog geen branding? Dan is dit het ideale moment om daar goed over na te denken. Ik werk samen met een team vaste specialisten waar ik volledig op vertrouw. Dus heb je nog een logo nodig? Fotografie? Of fantastische teksten? Ik breng je graag met de juiste persoon in contact.

Het design van je website is niet persé wat je website uniek maakt. Jouw branding en jouw aanbod onderscheiden je bedrijf en komen volledig tot recht in de strategisch ingerichte templates.