Website sessie

De website sessie is speciaal voor ondernemers die meer uit hun website willen halen. Tijdens een 1-op-1 sessie kijk ik kritisch naar je website om vast te stellen waar de verbeterpunten zitten. Zodat jij een website krijgt die doet waar die voor is: klanten binnen halen.

website laten maken amstelveen

Herkenbaar?

Jouw website is het digitale hart van je bedrijf. Dé plek waar jij bezoekers omzet in klanten. Maar….zo voelt het helaas niet! Jouw bezoekers nemen helemaal geen actie.

  • Je krijgt weinig tot geen aanvragen voor een kennismaking
  • Offerte aanvragen blijven uit
  • Het e-book waar tijd en energie in zit wordt niet gedownload
  • Het voelt alsof er niks gebeurd op je website…


Terwijl je tijd, energie en geld in je website hebt gestoken. Niet alleen maar om een mooi visitekaartje te hebben. Maar om meer leads en klanten binnen te halen! 

Gelukkig is de oplossing vaak makkelijker dan je denkt!

Mijn website is nu vele malen beter en straalt precies uit
wat ik voor ogen had. Dankzij Kim!

Zo werkt het

Het succes van je website hangt af van meerdere factoren. En we gaan naar al die factoren kijken! Ik kijk naar je huisstijl, het design, de techniek en de structuur van je website en hoe deze beter ingericht kan worden voor meer conversies. Maar ik kijk ook naar het verhaal wat jij wilt vertellen. Is je website persoonlijk en onderscheidend? Is duidelijk waarvoor een bezoeker bij jou moet zijn? 

Eerst ontvang je een vragenlijst zodat ik inzicht krijg in je bedrijf. Vervolgens analyseer ik je hele website.

In onze digitale 1-op-1 sessie van een uur bespreken we wat ik zie en wat er beter kan op jouw website.

Na afloop ontvang je een opname van de sessie en een praktisch overzicht met alle actiepunten.

Na de sessie

  • Weet je wat er verbeterd moet worden aan je website voor meer resultaat
  • Heb je inzicht in hoe je jouw verhaal online duidelijker kunt overbrengen
  • Heb je een concrete lijst actiepunten om je website te optimaliseren

Kim doet wat zij beloofd. Met een heldere blik wist zij precies de pijnpunten in mijn website te benoemen. Samen hebben wij aangepast en verbeterd. Niets is haar teveel en ze helpt waar zij kan. Mijn website is nu vele malen beter en straalt precies uit wat ik voor ogen had. Dankzij Kim!

Kim heeft mij enorm geholpen met het checken van mijn website. Zij is hierin kundig, luistert, vraagt door naar wat jouw wensen zijn en denkt enorm goed en eerlijk met je mee. De tips die zij mij heeft gegeven zijn enorm motiverende handvaten om er weer met een frisse blik naar te kijken en aan te werken. Zij heeft mij zoveel vertrouwen gegeven dat ik het aan haar over ga laten om mijn website te gaan optimaliseren/vernieuwen. Met Kim wil je gewoon samen werken.

Vaak zie ik direct waar het mis gaat...

Als ondernemer zit je zelf zo diep in je eigen bedrijf dat je het zelf vaak niet meer zo helder ziet. Hierdoor staat er vaak te veel en te veel onduidelijke informatie op je website. Of mist net die duidelijke Call-to-Action, of staan er misschien wel 3 buttons waardoor je bezoeker geen idee meer heeft waar ze op moeten klikken.

Digital & brand marketing ervaring: een gouden combinatie

Doordat ik naast de technische kennis gespecialiseerd ben in brand marketing kan ik met een helicopter view naar jouw website kijken. Een heldere en volledige blik waarmee ik direct zie waar het mis gaat op jouw website.

En gezien ik van praktisch hou, ontvang jeook echt een praktische lijst actiepunten. Ik denk met je mee en deel al mijn expertise met je tijdens de sessie zodat jij precies weet hoe jij meer uit je website kunt halen.

Wauw, lieve Kim. Echt, dankjewel voor de fijne coachingcall die we laatst hebben gehad. Langzaamaan beginnen er steeds meer kwartjes te vallen en wéét ik ook echt waar ik mee aan de slag kan om mijn doelen voor volgend jaar te gaan behalen. Door de juiste vragen die je wist te stellen, zette je me aan het denken en voelde ik tijdens onze call zo veel ‘Oh Ja!’ momenten.
Dankjewel voor de fijne call! Je bent een super fijn persoon om mee te brainstormen, en ik weet dat je ontzettend veel mensen nog verder gaat helpen. En ik ga jaloers zijn op al die mensen die met jou in de toekomst gaan samenwerken 😉

Voordat ik mijn website online wilde plaatsen wilde ik nog een dubbel check doen of ik dingen moest veranderen. Kim haar aanbod kwam op het juiste moment en ik ben er heel erg blij mee. Na de sessie stuurt Kim de opname en een pdf-bestand met alle verbeter punten zodat je rustig kan bijwerken. Ik ben heel blij dat ik deze sessie hebt geboekt, omdat het waardevol was en ik goede aanpassingen aan mijn website hebt kunnen toepassen. Ik zal iedereen aanraden om deze sessie in te plannen als je je website een goede boost wilt geven of zoals ik voor jouw lancering om nog slimme aanpassingen te doen.

In het kort

~ Een digitale 1-op-1 sessie van 2 uur
~ Direct inzicht in wat je moet doen voor meer klanten
~ Heldere en concrete actiepunten die je zelf kunt (laten) uitvoeren
~ Je ontvangt een opname van onze sessie + een overzicht met alle actiepunten

€ 195,- excl. btw

Een investering die je zo hebt terugverdient,
doordat jouw website eindelijk geld gaat opleveren 😉

FAQ.

Zeker! Ik loop kritisch je héle website door. Van homepage tot salespage tot contactpagina.

Nee hoor! Het maakt niet uit waarin je website gebouwd is.

Zeker! Ik kijk dan ook kritisch naar de invulling van je shop en producten. 

De sessie is ook heel waardevol als je zelf je website aan het bouwen bent. Ik kijk met je mee of alles duidelijk is en geef je praktische tips die je zelf kunt doorvoeren. Hierdoor kun je live gaan met direct een goede website en haal je het uiterste uit jouw launch moment.

Wil jij ook een
succesvolle website?