Website laten maken Amstelveen

Wil je een unieke en professionele website laten maken en het liefst in de omgeving van Amstelveen? Ik help je aan een website op maat die precies aansluit bij jouw wensen, gebruiks- en zoekmachinevriendelijk is én leads oplevert.

let's create

a digital you

Of je nu een fysieke winkel hebt of een online bedrijf, een goede website is onmisbaar. Tijden zijn verandert en je website is al lang niet meer gewoon een digitaal visitekaartje. Je website is het digitale hart van jouw bedrijf. De plek waar je jouw doelgroep enthousiast maakt en omzet in klanten. Een maatwerk website is essentieel om je online te onderscheiden van je concurrent. Wil je graag jouw website laten maken in Amstelveen? Je bent van harte welkom bij mij op kantoor voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking!

marissa-grootes-h2aplRUrEVw-unsplash

Maatwerk website laten maken
in Amstelveen

Een goede website sluit aan bij de persoonlijkheid van jouw bedrijf en bevat alle functionaliteiten die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een online boeking- of reserveringssysteem, een blog waar je interessante informatie kunt delen of een portfolio pagina. De website wordt precies afgestemd op jouw wensen.

De website zal worden gebouwd in WordPress i.c.m. de visual builder van Elementor. Deze staan bekend om de vele mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid, zodat het na oplevering van de website ook eenvoudig is om zelf aanpassingen te maken aan je website.

Een gebruiksvriendelijke website die bezoekers omzet in klanten

Allereerst starten we onze samenwerking met een uitgebreide kick-off sessie bij mij op kantoor in Amstelveen (ook digitaal mogelijk). In deze sessie bespreken we de branding, het design en de structuur van de website. Hierin zal ik kritisch met je meedenken en je adviseren. Het doel is uiteraard om een unieke website te maken maar vooral ook om een website te maken die werkt en gebruiksvriendelijk is.

In het design hou ik niet alleen rekening met de branding van je bedrijf en de gewenste uitstraling, ook kijk ik kritisch naar de opbouw van de pagina’s zodat de website gebruiksvriendelijk is en bezoekers tot actie over gaan. Tijdens het hele proces adviseer ik je uiteraard op alle gebieden die relevant zijn. Van branding tot teksten. 

website laten maken amstelveen

01. Kennismaking

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? We plannen eerst een kennismaking in per telefoon of Zoom zodat ik inzicht krijg in wat je wensen zijn, hoe ik jou kan helpen en of er een klik is.

02. Strategie Sessie

Na akkoord plannen we een uitgebreide strategie sessie. We bespreken jouw positionering, branding, het design en de structuur van de website. Maar ook de content.

03. Content fase

Vervolgens ontvang je een checklist met alles wat ik nodig heb om van start te kunnen gaan (zoals copy en foto’s) en bepalen we natuurlijk samen de deadlines en feedback momenten.

04. Design fase

Als ik alle content van je heb ontvangen ga ik aan de slag met het design van je website. Je ontvangt de opzet via een link waarin je direct ook je feedback kunt zetten.

05. Bouwfase

Als het design akkoord is ga ik de website bouwen. Je ontvangt een testlink waarin je de website kunt previewen en zetten we samen de puntjes op de i.

06. Uitleg & Live

Als je helemaal blij bent plannen we een moment in om je website live te zetten. Maar eerst ga ik je precies uitleggen hoe je website werkt en ontvang je ook de opname van die sessie.

website laten maken amstelveen

Ik ben Kim, webdesign &
brand marketing expert.

Ik combineer mijn webdesign en brand marketing ervaring om jou te helpen online zichtbaar te worden.

Na jaren bij Internationale merken te hebben gewerkt als digital brand marketing expert, was het na 10 jaar tijd om mijn eigen hart te volgen. Mijn passie! Ik wilde mijn liefde voor webdesign en brand marketing gebruiken om meer impact te maken. Ik wilde creatieve vrijheid. Ondernemers helpen online zichtbaar te zijn. En waar kan dat beter dan in mijn eigen creatieve studio.

Kim heeft me enorm geholpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe website! Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief. En ze is een fijn mens en goedlachs, prettig om mee samen te werken. Dank!

Gretha | Great Weddings in France

custom webdesign

Investering

Een custom website gaat vanaf € 1.995 excl. btw. Wil je een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op of plan direct een kennismakingsgesprek in. 

marissa-grootes-oxEtH6wP2GM-unsplash

FAQ

Ik probeer je website altijd binnen 1 maand live te hebben staan. Dit hangt uiteraard wel af van hoe snel ik alle content en feedback van je ontvang. Aan het begin van het project maken we samen de planning zodat je precies weet waar je aan toe bent.
Ja, dat is mogelijk. Je kunt in maximaal drie maandelijkse termijnen betalen.
Als je nog geen hosting hebt dan verwijs ik je heel graag door naar de partij waar ik zelf heel graag mee werk en zelf ook mijn hosting heb. Daar kun je ook direct het onderhoud afnemen.
Jouw branding is de persoonlijkheid van jouw merk en dus ook de basis van je website. Heb je nog geen branding? Dan is dit het ideale moment om daar goed over na te denken. In onze brainstorm gaan we hier ook naar kijken. En heb je nog een beetje hulp nodig? Ik werk samen met een team vaste specialisten waar ik volledig op vertrouw. Dus heb je nog een logo nodig? Fotografie? Of fantastische teksten? Ik breng je graag met de juiste persoon in contact.

Laten we vrijblijvend kennismaken!

Vul het formulier in of plan direct een moment in om even digitaal kennis te maken. Dan bespreken we jouw wensen en kunnen we kijken of er een klik is. En gaan we daarna aan de slag om een website te maken die precies bij jou past. Direct even bellen mag uiteraard ook altijd!

website laten maken amstelveen