Wil je een website laten maken in Aalsmeer?

Laat een conversiegerichte website maken

  • Volledige website al vanaf 950,-
  • Optimaal voor op mobiel, tablet en desktop
  • Je website al met 1 week live

Laat een website maken die aan al je wensen voldoet | Webdesign Aalsmeer

Wil je een professionele website laten maken en het liefst in de omgeving van Aalsmeer? Ik help je aan een website die precies aansluit bij jouw wensen, die gebruiks- en zoekmachinevriendelijk is én leads oplevert.

 

Want of je nu een fysieke winkel hebt of een online bedrijf, een goede website is onmisbaar in deze tijd. Wil je graag je website laten maken in Aalsmeer? Je bent van harte welkom bij mij op kantoor voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking!

Wat is er belangrijk bij het laten maken van je website in Aalsmeer?

01 Webdesign voor elk scherm

Een enorm percentage bezoekt je website niet meer op een desktop maar via mobiel. Daarom maak ik je website responsive, zodat deze er op elk scherm goed uitziet.

02 Conversiegericht webdesign

In het design hou ik niet alleen rekening met de branding van je bedrijf en de gewenste uitstraling, ook kijk ik kritisch naar de opbouw van de pagina’s zodat de website gebruiksvriendelijk is en bezoekers ook daadwerkelijk tot actie over gaan.

03 Webdesign dat bij je past

Een goede website sluit aan bij de persoonlijkheid van je bedrijf en bevat alle functionaliteiten die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een online boeking- of reserveringssysteem, een blog waar je interessante informatie kunt delen of een portfolio pagina. En dat alles in de look & feel van jouw bedrijf.

website laten maken amstelveen

Ik ben Kim, webdesign &
brand marketing expert

De combinatie van mijn webdesign en brand marketing ervaring maakt het dat ik net even anders kijk naar het design van een webshop. Zodat je webshop te maken eruit springt en daadwerkelijk verkopen opleverd.

Het is mijn doel om webdesign toegankelijk te maken en daarvoor is WordPress i.c.m. Elementor ideaal. Zodat je website ook na oplevering zelf makkelijk bij te houden is.

Een website laten maken in Aalsmeer, hoe werkt dat?

1. Kick-off
We beginnen eerst met een uitgebreide kick-off sessie. Dat kan digitaal maar ook bij mij op kantoor in Aalsmeer. Hierin bespreken we jouw positionering, branding, de voorkeuren voor het design en zetten we alvast de structuur van de website uit. Ook help ik je op weg met welke content er nodig is zodat je hier alvast mee aan de slag kunt.

2. Ontwikkeling
Zodra het design akkoord is en je de content hebt doorgestuurd ga ik aan de slag met het maken van jouw webshop. We hebben feedback momenten en we testen alles om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt.

3. De lancering
Zodra alles goed functioneert en je helemaal tevreden bent plannen we in wanneer de webshop live gaat. Uiteraard hebben we ook een moment waarin ik je precies uitleg hoe alles werkt.

Kim heeft me enorm geholpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe website! Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief. En ze is een fijn mens en goedlachs, prettig om mee samen te werken. Dank!

Gretha | Great Weddings in France

We zijn heel blij met het eindresultaat. Kim heeft ons goed meegenomen in het proces. Het liep vlot en Kim luisterde goed naar onze wensen en opmerkingen. Vragen die we hadden werden snel door haar opgepikt. Zo voelde het als een teamproces waar we in werden meegenomen. We zijn heel tevreden en zouden haar zeker aanraden.

Marjolijn & Anita | Subsense

Wil je een website laten maken in Aalsmeer maar heb je nog vragen?

Plan een vrijblijvend gesprek in zodat we even kunnen kennismaken of neem contact op. Dan kunnen we kijken of er een match is en denk ik direct met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Als je wilt langskomen op kantoor in Aalsmeer dan kan dat natuurlijk ook!