Webdesign Portfolio

Op deze portfolio pagina deel ik graag een gedeelte van mijn werk me je. Wellicht ben je op zoek naar mijn stijl en of deze bij jou aansluit. Maar eerlijk, het gaat niet echt om mijn stijl. Het gaat om jouw stijl! Je zult op deze pagina daarom verschillende soorten websites vinden. Allemaal uniek, persoonlijk en passend bij de ondernemer waar die voor gemaakt is.Want dat is wat ik doe: een unieke website maken die perfect aansluit bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen.

Great Weddings in France

Gretha is dé expert als het gaat om trouwen in Frankrijk. Voor haar ontwikkelde ik een nieuwe website inclusief nieuwe branding.

Virtueel Assistent Worden

Roëlla is dé VA mentor die toekomstige Virtuele Assistenten helpt bij het opzetten van een goedlopende VA business. Van A tot Z.

Subsense

Marjolijn en Anita geven de meest complete bevalcursus met aspecten van hypnobirthing. Ik mocht voor hen een compleet nieuwe website maken inclusief leeromgeving.

 

Penthouse Suikerdiefje

Anita verhuurt haar heerlijke huis in Curacao en voor haar mocht ik een nieuwe website ontwikkelen. Inclusief meertalig en koppelingen met het boekingssysteem.

Inspectieteam

Een aantal jaar geleden heb ik voor Inspectieteam een nieuwe website mogen bouwen. Op het moment zijn we bezig met een relaunch.

Pics by Petri

Voor Kelly bouw ik momenteel een compleet nieuwe website waar ze haar nieuwe branding kan laten zien en haar prachtige fotografie.

We zijn heel tevreden en zouden Kim zeker aanraden!

We zijn blij en tevreden met onze nieuwe website! Kim heeft ons goed geholpen en meegenomen in het proces. Het liep vlot en Kim luisterde goed naar onze wensen en opmerkingen. Vragen die we hadden werden snel door haar opgepikt en beantwoord. Zo voelde het als een teamproces waar we in werden meegenomen. Ook kregen we een tips mee op gebied van andere social media. We zijn heel tevreden en zouden Kim zeker aanraden!

Marjolijn & Anita | Subsense

Laten we vrijblijvend kennismaken!

Vul het formulier in of plan direct een moment in om even digitaal kennis te maken. Dan bespreken we jouw wensen en kunnen we kijken of er een klik is. En gaan we daarna aan de slag om een website te maken die precies bij jou past. Direct even bellen mag uiteraard ook altijd!

website laten maken amstelveen