Webdesign

Of je nu een klein budget hebt of liever een maatwerk website wilt. Ik bied verschillende opties voor elke ondernemer.

Op basis van een WordPress Template

Door te starten met een WordPress Template als basis kan jouw nieuwe website snel online, voor een minimaal budget en blijft er ook genoeg ruimte over om je website te personaliseren.

Maatwerk Website

Wil je next level en ben je op zoek naar een webdesign dat er echt tussenuit springt? Met een maatwerk website krijgt je website een unieke uitstraling die perfect aansluit bij de visie van jouw bedrijf.

Shopify Webshop

Shopify is het populairste e-commerce platform van dit moment. En niet zonder reden. Shopify is enorm gebruiksvriendelijk én geoptimaliseerd voor een webshop.

Toch blijkt het in de praktijk vaak zo te zijn dat een het zelf maken van een site moeizamer gaat dan verwacht. Als dit voor jou zo is, dan is het handig om hulp in te schakelen om jou te helpen met het maken van een succesvolle webshop.

Kim heeft me enorm geholpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe website! Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief. En ze is een fijn mens en goedlachs, prettig om mee samen te werken. Dank!

Gretha | Great Weddings in France

We zijn heel blij met het eindresultaat. Kim heeft ons goed meegenomen in het proces. Het liep vlot en Kim luisterde goed naar onze wensen en opmerkingen. Vragen die we hadden werden snel door haar opgepikt. Zo voelde het als een teamproces waar we in werden meegenomen. We zijn heel tevreden en zouden haar zeker aanraden.

Marjolijn & Anita | Subsense

Wil je een website laten maken maar wil je eerst even kennismaken?

Plan een vrijblijvend gesprek in zodat we even kunnen kennismaken of neem contact op. Dan kunnen we kijken of er een match is en denk ik direct met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.