Wil je een Shopify webshop laten maken?

Shopify is hét e-commerce platform van dit moment

Een shopify webshop maken, die aan al je wensen voldoet

Shopify is het populairste e-commerce platform van dit moment. En niet zonder reden. Als je vandaag je webshop wilt beginnen dan ben je in principe zo online. Shopify is zo gemaakt dat je eenvoudig zelf je kleuren kunt aanpassen, producten kunt toevoegen en allemaal met een gratis thema.

Toch blijkt het in de praktijk vaak zo te zijn dat een standaard gratis thema niet voldoet. Het is niet flexibel genoeg en voldoet vaak niet aan de wensen. Als dit voor jou zo is, dan is het handig om een Shopify expert in te schakelen om jou te helpen met het maken van een succesvolle webshop.

Waarom je webshop laten maken met Shopify?

01 Gebruiksvriendelijkheid

Het allermooiste aan Shopify is hoe makkelijk het in gebruik is. Je voegt eenvoudig producten toe en vindt alle over jouw bestellingen en klanten terug in een overzichtelijk dashboard.

02 Speciaal gemaakt voor e-commerce

Met Shopify hoef je je niet druk te maken om veiligheid en de snelheid van je webshop. Je webshop is altijd up-to-date. Je hoeft niemand meer in te huren die maandelijks alle updates uitvoert.

03 All-in-one platform

Eén platform met alle e-commerce functies die je nodig hebt om jouw bedrijf te starten, te runnen en te laten groeien. Van betaalmogelijkheden tot een POS mogelijkheid. Shopify heeft het allemaal.

website laten maken amstelveen

Ik ben Kim, webdesign &
brand marketing expert

De combinatie van mijn webdesign en brand marketing ervaring maakt het dat ik net even anders kijk naar het design van een webshop. Zodat je webshop te maken eruit springt en daadwerkelijk verkopen opleverd.

Het fijne aan Shopify vind ik vooral het gebruikersgemak. Als webshop eigenaar is het fijn dat je een platform hebt waar alles overzichtelijk is en waar je zelf eenvoudig mee uit de voeten kan. Het is mijn doel om webdesign toegankelijk te maken en daarvoor is Shopify het ideale e-commerce platform.

Een webshop laten maken in Shopify, hoe werkt dat?

1. Kick-off
We beginnen eerst met een uitgebreide kick-off sessie. Hierin bespreken we jouw positionering, branding, de voorkeuren voor het design en zetten we alvast de structuur van de website uit. Ook help ik je op weg met welke content er nodig is zodat je hier alvast mee aan de slag kunt.

2. Ontwikkeling
Zodra het design akkoord is en je de content hebt doorgestuurd ga ik aan de slag met het maken van jouw webshop. We hebben feedback momenten en we testen alles om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt.

3. De lancering
Zodra alles goed functioneert en je helemaal tevreden bent plannen we in wanneer de webshop live gaat. Uiteraard hebben we ook een moment waarin ik je precies uitleg hoe alles werkt.

Kim heeft me enorm geholpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe website! Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief. En ze is een fijn mens en goedlachs, prettig om mee samen te werken. Dank!

Gretha | Great Weddings in France

Wil je een Shopify webshop laten maken maar heb je nog vragen?

Plan een vrijblijvend gesprek in zodat we even kunnen kennismaken of neem contact op. Dan kunnen we kijken of er een match is en denk ik direct met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.