Woorden waar ik trots op ben. En voor jou fijn zijn om te lezen.

Want ik kan het wel van de daken schreeuwen maar jij hoort het natuurlijk liever van een andere ondernemer.

" Ik ben naast Happy Sleeper nu ook happy klant van Kim!

Ook al heb ik behoorlijk wat jaren ervaring, een eigen business geeft ook blinde vlekken. De tijd die Kim heeft besteed aan mij en het advies was efficiënt, waardevol en professioneel. Daarbij werkt ze erg transparant waardoor ik ook sneller kon schakelen en tips goed kon opvolgen.
Anouk Puister
Happy Sleeper

"Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief"

Kim heeft me enorm geholpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe website! Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief. En ze is een fijn mens en goedlachs, prettig om mee samen te werken. Dank!
Gretha
Great Weddings in France

" Ik zal iedereen deze sessie aanraden als je je website een goede boost wilt geven of een check voor lancering"

Voordat ik mijn website online wilde plaatsen wilde ik nog een dubbel check doen of ik dingen moest veranderen. Kim haar aanbod kwam op het juiste moment en ik ben er heel erg blij mee. Ik ben heel blij dat ik deze sessie hebt geboekt, omdat het waardevol was en ik goede aanpassingen aan mijn website hebt kunnen toepassen.
Kisha Canwood
Podcast Manager

"Wij zijn heel tevreden en zouden Kim zeker aanraden!"

We zijn blij en tevreden met onze nieuwe website! Kim heeft ons goed geholpen en meegenomen in het proces. Het liep vlot en Kim luisterde goed naar onze wensen en opmerkingen. Vragen die we hadden werden snel door haar opgepikt en beantwoord. Zo voelde het als een teamproces waar we in werden meegenomen. Ook kregen we een tips mee op gebied van andere social media. We zijn heel tevreden en zouden Kim zeker aanraden!
Marjolijn & Anita
Subsense

"Door de juiste vragen die je wist te stellen, zette je me aan het denken en voelde ik tijdens onze call zo veel ‘Oh Ja!’ momenten"

Wauw, lieve Kim. Langzaamaan beginnen er steeds meer kwartjes te vallen en wéét ik ook echt waar ik mee aan de slag kan om mijn doelen voor volgend jaar te gaan behalen. Je bent een super fijn persoon om mee te brainstormen en ik ga jaloers zijn op al die mensen die met jou in de toekomst gaan samenwerken 😉
Daisy Janssen
Fotograaf

"Kim is een professionele ondernemer pur sang!"

Kim is een zeer kundig, fijn, positief, down-to earth persoon. Ze kan snel analyseren, is een goede spiegel, de pijnpunten blootleggen en komt met adequate oplossingen.
Eveline
SignOn ICT Trainingen

" De tips die Kim mij heeft gegeven zijn enorm motiverende handvaten"

Kim heeft mij enorm geholpen met het checken van mijn website. Zij is hierin kundig, luistert, vraagt door naar wat jouw wensen zijn en denkt enorm goed en eerlijk met je mee. De tips die zij mij heeft gegeven zijn enorm motiverende handvaten om er weer met een frisse blik naar te kijken en aan te werken.
Kelly
Pics by Petri

"Vaak zijn gratis e-books gevuld met open deuren maar je geeft waanzinnig veel waarde (zoals ik ook op Instagram van je gewend ben!)."

Wauw Kim, uit nieuwsgierigheid schreef ik me in voor het e-book, niet wetende dat het een volledig werkboek zou zijn met talloze bijzondere en inhoudelijk goed uitgewerkte opdrachten.
sanne creuels
Sanne
Sanne Cruels Fotografie

Laten we vrijblijvend kennismaken!

Vul het formulier in of plan direct een moment in om even digitaal kennis te maken. Dan bespreken we jouw wensen en kunnen we kijken of er een klik is. En gaan we daarna aan de slag om een website te maken die precies bij jou past. Direct even bellen mag uiteraard ook altijd!

website laten maken amstelveen