Hey you,
leuk je te leren kennen.

Ik help jou een unieke online ervaring te creëren op je website en digitale kanalen zodat je online beter zichtbaar wordt op een manier die bij je past en je de klanten gaat aantrekken waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt.

website laten maken amstelveen

Ik ben Kim, webdesign &
brand marketing expert.

Na mijn marketing studie leerde ik alle kneepjes van het vak. In de 10 jaar die volgde werkte ik o.a. voor Citroén, Expedia, Bugaboo en Nikon. Prachtige merken, prachtige ervaringen. Maar ik miste een stukje voldoening. Een stukje zingeving.

De marketing voelde voor mij te leeg en onpersoonlijk. Het was tijd om mijn eigen passie te gaan voeden. Om te helpen. Daar waar ik het meeste impact kon maken. Authentieke marketing voor ondernemers met een passie. En dan vooral op het vlak wat ik het allerleukste vind: websites maken.

01 My happy place

Ergens op een kleedje in de natuur. Lekker tussen de bomen, bij het water met een boek. Blijer kun je mij niet krijgen.

02 Favorite book

Ik hou van boeken. Echte boeken. Het gevoel van het papier. De geur. I know, beetje weird. Ik lees veel boeken over mindset of marketing. Maar word pas echt blij van een roman van Lucinda Riley.

03 Guilty pleasure

Op de bank met een zoetsappige film en dan héél veel chocola. Kan ik mee ontbijten, lunchen en dineren. 

Kim is een zeer kundig, fijn, positief, down-to earth persoon. Ze kan snel analyseren, is een goede spiegel, de pijnpunten blootleggen en komt met adequate oplossingen. Kim is een professionele ondernemer pur sang!

Eveline | SignOn ICT Trainingen