Custom Webdesign

Voor next level websites.

Laat een unieke website maken die exact aansluit bij wie jij bent, wat je wilt uitstralen én de juiste klanten aantrekt.

Een website die jouw persoonlijkheid weerspiegelt

Je website moet jouw verhaal vertellen. Uitstralen wie jij bent, wat je uniek maakt en waar je voor staat. Ik maak niet zomaar een website die er mooi uitziet en goed functioneert. Samen gaan wij een online ervaring neerzetten die precies bij je past zodat jij de klanten aantrekt waar jij energie van krijgt.

01 Maatwerk

Jij wilt next level met je bedrijf en daar hoort een unieke website bij. Nadat ik duidelijk heb wat jouw wensen zijn maak ik een uniek design voor je. En gaan we net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent.

02 WordPress & Elementor

De website wordt gemaakt in WordPress i.c.m. Elementor. Beide zeer gebruiksvriendelijk waardoor jij na oplevering eenvoudig zelf aanpassingen kunt maken aan je website. 

03 Strategie Sessie

Ik maak niet zomaar een design. Eerst gaan we samen deepdiven in jouw merk tijdens de strategie sessie. Hierin kijken we naar je positionering, je branding en de structuur van je website.

01. Kennismaking

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? We plannen eerst een kennismaking in per telefoon of Zoom zodat ik inzicht krijg in wat je wensen zijn, hoe ik jou kan helpen en of er een klik is.

02. Strategie Sessie

Na akkoord plannen we een uitgebreide strategie sessie. We bespreken jouw positionering, branding, het design en de structuur van de website. Maar ook de content.

03. Content fase

Vervolgens ontvang je een checklist met alles wat ik nodig heb om van start te kunnen gaan (zoals copy en foto’s) en bepalen we natuurlijk samen de deadlines en feedback momenten.

04. Design fase

Als ik alle content van je heb ontvangen ga ik aan de slag met het design van je website. Je ontvangt de opzet via een link waarin je direct ook je feedback kunt zetten.

05. Bouwfase

Als het design akkoord is ga ik de website bouwen. Je ontvangt een testlink waarin je de website kunt previewen en zetten we samen de puntjes op de i.

06. Uitleg & Live

Als je helemaal blij bent plannen we een moment in om je website live te zetten. Maar eerst ga ik je precies uitleggen hoe je website werkt en ontvang je ook de opname van die sessie.

website laten maken amstelveen

Ik ben Kim, webdesign &
brand marketing expert.

Ik combineer mijn webdesign en brand marketing ervaring om jou te helpen online zichtbaar te worden.

Na jaren bij Internationale merken te hebben gewerkt als digital brand marketing expert, was het na 10 jaar tijd om mijn eigen hart te volgen. Mijn passie! Ik wilde mijn liefde voor webdesign en brand marketing gebruiken om meer impact te maken. Ik wilde creatieve vrijheid. Ondernemers helpen online zichtbaar te zijn. En waar kan dat beter dan in mijn eigen creatieve studio.

Kim heeft me enorm geholpen bij de ontwikkeling van mijn nieuwe website! Kim neemt de tijd, vraagt door, denkt mee en is flexibel en creatief. En ze is een fijn mens en goedlachs, prettig om mee samen te werken. Dank!

Gretha | Great Weddings in France

Investering
Custom Webdesign

Volledige Website

Een custom website gaat vanaf 1.950,- excl. btw. Wil je een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact op of plan direct een kennismakingsgesprek in. 

Heb je nog geen volledige website nodig?

Maar wel een online visitekaartje? Dan is de onepager wat voor jou. We maken 1 pagina met een ijzersterke opbouw zodat ze onderaan de pagina direct contact met je opnemen.
Investering: 950,- excl. btw.

marissa-grootes-oxEtH6wP2GM-unsplash

FAQ

Ik probeer je website altijd binnen 1 maand live te hebben staan. Dit hangt uiteraard wel af van hoe snel ik alle content en feedback van je ontvang. Aan het begin van het project maken we samen de planning zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt in maximaal drie maandelijkse termijnen betalen (onepager in maximaal twee termijnen)

Als je nog geen hosting hebt dan verwijs ik je heel graag door naar de partij waar ik zelf heel graag mee werk en zelf ook mijn hosting heb. Daar kun je ook direct het onderhoud afnemen.
Jouw branding is de persoonlijkheid van jouw merk en dus ook de basis van je website. Heb je nog geen branding? Dan is dit het ideale moment om daar goed over na te denken. In onze brainstorm gaan we hier ook naar kijken. En heb je nog een beetje hulp nodig? Ik werk samen met een team vaste specialisten waar ik volledig op vertrouw. Dus heb je nog een logo nodig? Fotografie? Of fantastische teksten? Ik breng je graag met de juiste persoon in contact.

Zijn we een match?

Plan direct en super eenvoudig een vrijblijvend gesprek in zodat we even kunnen kennismaken. Dan kunnen we kijken of er een match is en denk ik direct met je mee over de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.